Suzuki-specialist

AutoFirst Tappel is uw Suzuki-specialist in Assen & omstreken

Bent u op zoek naar een Suzuki-specialist? Kom dan langs AutoFirst Tappel, een allround autobedrijf met jarenlange ervaring als het gaat om het merk Suzuki. De medewerkers zijn echte specialisten en werken snel en professioneel. Zij kennen het merk Suzuki van binnen en buiten. U kunt terecht voor servicebeurten, occasions, proefritten en al uw vragen.

 

Onderhoud & reparatie voor uw Suzuki

Voor regulier onderhoud en reparatie aan uw Suzuki, bent u bij AutoFirst Tappel aan het juiste adres. Met onze Suzuki-onderhoudsbeurt blijft uw auto in goede conditie. De onderhoudsbeurt bevat een complete inspectie met alle vitale punten, zoals remschijven, banden en accu. Naast de standaard inspectie voert de monteur aanvullend onderhoud uit op basis van het model en kilometerstand van uw Suzuki. Ervaart u een foutmelding met uw Suzuki? Door de kennis en ervaring van de monteurs kunnen zij vrijwel alle problemen diagnosticeren en oplossen.

In de werkplaats hebben wij speciale tools en apparatuur om uw Suzuki weer in topconditie weg te laten rijden. Naast het onderhoud, reparatie en keuringen kunnen we uw software updaten, het digitaal serviceregister voor fabrieksonderhoud up-to-date houden en de door u gewenste accessoires monteren.

 

Suzuki occasions

Bent u op zoek naar een Suzuki-occasion? In onze showroom vindt u veel Suzuki’s. De voorraad wisselt en we hebben altijd diverse uitvoeringen op voorraad. Bekijk hier de actuele voorraad Suzuki’s. Uiteraard bent u van harte welkom om een proefrit in een van onze Suzuki’s te maken.

Maak eenvoudig een afspraak via onze online planner of bel naar 0592-313181.

 

AutoFirst Tappel - uw Suzuki op nummer één

  • Betrouwbaar
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle service
  • Behoud fabrieksgarantie