Italiaanse merkenspecialist

Wij zijn specialist in:
Alfa Romeo, Fiat & Lancia

AutoFirst Tappel is een universeel autobedrijf met een specialisme in de Italiaanse merken Alfa Romeo, Fiat en Lancia. Door jarenlange ervaring met deze automerken hebben wij uitstekende kennis om de beste kwaliteit te garanderen. In onze showroom en goed afgestemde werkplaats bent u van harte welkom met uw Alfa, Fiat of Lancia. Wij staan voor u klaar met occasions, proefritten, servicebeurten en al uw vragen.

 

Servicebeurt voor uw Italiaanse auto

Zoekt u een specialist voor het onderhouden en repareren van uw Italiaanse auto Alfa Romeo, Fiat of Lancia? Dan bent u bij AutoFirst Tappel in Assen aan het juiste adres. De voorliefde voor Italiaanse auto’s zit diepgeworteld in ons bedrijf. Al jaren sleutelen wij met plezier aan deze merken waardoor wij veel expertise hebben opgebouwd. U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten, APK-keuringen en reparaties met alle type en modellen Alfa, Fiat of Lancia auto’s. De monteurs hebben een schat aan kennis en ervaring waardoor ze vrijwel alle problemen met klassieke of nieuwe auto’s kunnen diagnosticeren en oplossen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een speciaal ingerichte werkplaats voor uw Alfa Romeo, Fiat of Lancia. Wij beschikken over de juiste tools en apparatuur om uw auto goed uit te lezen en te updaten. Al het onderhoud en reparaties kunnen wij uitvoeren in onze werkplaats. Daarnaast worden de onderdelen voor deze Italiaanse merken meerdere keren per dag bezorgd, waardoor u snel weer de weg op kunt.

Naast het onderhouden, repareren en het keuren van uw Alfa Romeo, Fiat en Lancia, kunnen wij het volgende voor uw auto betekenen:

  • Software laden
  • Digitaal serviceregister voor fabrieksonderhoud up-to-date houden
  • Accessoires monteren

 

Italiaanse occasion?

Wij hebben diverse Italiaanse occasions in de aanbieding. In onze showroom vindt u veel Alfa Romeo, Fiat en Lancia occasions. De voorraad wisselt en we hebben altijd diverse uitvoeringen op voorraad. Bekijk hier de actuele voorraad:

Uiteraard bent u van harte welkom om een proefrit in een van onze Italiaanse occasions te maken.

 

AutoFirst Tappel – Uw auto op de eerste plaats!

  • BOVAG-erkend
  • Uw Italiaanse merkenspecialist
  • RDW-keuringsstation
  • Goed uitgeruste werkplaats speciaal voor uw Alfa Romeo, Fiat & Lancia
  • Vakkundig personeel
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding