Over ons

Wanneer u onze occasions of lease occasions maakt, treft u een uiteenlopende collectie aan van betrouwbare auto's. Ons bedrijf heeft wat betreft de aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden.

Het is daarom dat onze klantenkring steeds blijft groeien. Wij proberen via internet een nog breder publiek van dienst te zijn. Mocht u na het bezoeken van onze site een keer bij ons in de showroom willen komen, dan bent u van harte welkom. En natuurlijk een lekkere kop koffie.

 

Ruim aanbod

Met het ruime aanbod van vele occasions in alle merken en vooral in lage prijsklasses, kunnen wij u helpen aan een voertuig dat bij uw wensen en budget past.

Onze visie

Wanneer u een nieuwe auto koopt is dat een mooi moment, maar helaas daalt de waarde van uw nieuwe auto zo snel dat na drie jaar vaak de waarde van uw auto met wel 50% procent is gedaald omdat er bijvoorbeeld weer een nieuw model is uitgebracht, dit is niet echt fijn voor uw portemonnee.

Wij van autobedrijf Tappel hebben meer dan 50 jaar lang nieuwe auto,s verkocht maar hebben inmiddels onze bakens verzet, en verkopen nu inmiddels bijna alleen nog maar mooie gebruikte auto,s waar de boekjes bij zijn of de historie van bekend zijn en natuurlijk door ons de kilometerstand is gecontroleerd, door de verkoop van deze mooie gebruikte auto,s en onze top service heeft u 100 % kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Als volstrekt onafhankelijk autobedrijf krijgen we steeds meer cliënten. De klant let scherp op kosten en kwaliteit. Zij vinden ons een goede partner in de aankoop van een auto. 

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws over AutoFirst Tappel.
Tevens ontvangt u ook tips, acties en aanbiedingen.

U kunt zich hier aanmelden.

Bovag garantie

Online afspraak-maken

Maak eenvoudig online uw afspraak bij AutoFirst Tappel in Assen

Lees meer
Bovag garantie

Uw garage

Bekijk alle garagediensten van AutoFirst Tappel

Lees meer
Bovag garantie

Autopech? Mobiliteitsgarantie

Met de AutoFirst mobiliteitsgarantie bent u altijd goed geholpen.

Lees meer
Bovag garantie

Tappel Occasions

Bekijk alle actuele occasions van
AutoFirst Tappel

Lees meer