Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 op basis van 79 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Roderik T. Bugge Deventer
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Bij binnenkomst werd mij direct een kop koffie aangeboden. Ondanks de drukte die er op dat moment was zorgde de verkopers er voor dat ik snel geholpen werd. Na mijn nieuwe auto te hebben uitgezocht bleek dat voor apk 2 bandjes moesten worden vervangen, dit werd gratis voor mij gedaan! Kortom, ik zou hier zo weer een auto kopen en in mijn kennissenkring ook als tip geven om hier te kijken voor een auto.
9
Sara Apeldoorn
Service 9
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8
Prettige dienstverlening, direct geholpen, vriendelijk en behulpzaam. Fijn dat mensen je zo snel helpen als je er zelf even geen verstand van hebt. Zeker een aanrader als je een autobedrijf zoekt!
9
Absen Hooghalen
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Sinds mijn 1e auto kom ik hier voor beurtjes apk en reparatie.
9
Jan Scheemda
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
voor de tweede keer een auto gekocht bij Tappel in Assen en ook nu weer bevalt het uitstekend, goede en vriendelijke mensen met goed en eerlijk advies en uitleg.
2
K.P BROUWER ASSEN
Service -
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 6
Ik ben al een tijdje opzoek naar een giulietta,reed bij Tappel langs en zag een staan buiten voor 9.830 euro,had wel interesse, dus naar binnen gegaan,-trof daar een verkoper met 40 jaar ervaring zei hij-,had geluk was een week aanbieding werd mij vertelt nu voor 8830,- te koop,moet ik natuurlijk vandaag beslissen. Ben even naar buiten gegaan om even op internet te checken ,of de prijs redelijk was. Tot mijn verbazing stond die zelfde auto te koop voor 7.950 euro. ?
9
robert assen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Altijd vriendelijk, altijd gericht om mensen te adviseren, te helpen en issues op te lossen. Auto vandaag opgehaald, alles is nog even nagekeken, nieuwe apk. zo laat je een klant tevreden weg gaan en dat is altijd hun streven.
10
Rutger Roden
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Storing met herkenning sleutel , Deze is kosteloos hersteld ! Dikke pluim voor Tappel
8,3
B Koenzen Assen
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9
Super ontvangen en geholpen om de juiste auto te vinden. Aardige en behulpzame mensen
10
Dhr./mevr. dronkers delfzijl
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
gebruikte auto gekocht. met 3 maand garantie. er trad een storing op . kon dezelfde dag nog langskomen en werd direct verholpen. deze garage is een aanrader.
9
evert hoogstra Genemuiden
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Half Nederland door gereden om een auto te kopen voor onze dochter. Van te voren telefonisch contact gehad met het bedrijf om door te geven dat wij van ver komen en om de auto vast te houden tot wij er zijn. Tot onze verbazing liepen er mensen om de auto heen en vertelde de verkoper dat deze gereserveerd is ( wat achteraf voor ons bleek te zijn ). Uiteindelijk de auto bekeken en op goed vertrouwen van de verkoper uit de showroom gekocht. Tot de dag van vandaag rijd ze er lekker mee rond en hebben wij een fijne indruk gekregen van het bedrijf. Zeker aangezien we al bij menig bedrijven zijn geweest. Gr
laden...