Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,4 op basis van 105 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Geert Eelde
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Auto gekocht en na 2 weken bleek er iets met de motor te zijn. We zijn super geholpen door de verkoopmedewerkers en de vakbekwame monteurs. We zijn blij met hoe we behandeld zijn en zeer tevreden met de aankoop..
1
Martijn Leek
Service 1
Deskundigheid 4
Prijs / kwaliteit 2
Auto gekocht 2 jaar geleden… bleek na 2 week datde airco niet werkte (waarvan he verwacht dat als die er op zit hij werkt) toen ik de auto weer zou ophalen moest ik alles betalen anders mocht de auto niet mee. Met tegenzin betaald en ben de dag erna gebeld dat ik alleen voor de onderdelen moest betalen.. bij de aankoop zat er geen olie aan het pijlstok dus hier eem regeling voor gedaan. Nu 2 jaar verder met werkende airco alleen een tik in het blok…. Auto kan weg en tappel kan er niks aan doen
1
Kamyar van Asperen
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 1
Tappel komt afspraak niet na, laat niets meer van zich horen, vervalst bewijs, liegt en bedriegt. Triest bedrijf en super trieste eigenaar. Enfin dat is mijn ervaring. Maar als je naar andere reviews kijkt (te laat in mijn geval) dan zie je ene rode draad. Zodra er betaald is dan kan het zomaar zijn dat Tappel ineens niet meer weet wat er afgesproken is. Enfin, leg alles super duidelijk vast als je toch zaken wenst te doen met deze boeven.
10
Marina Bakker Borger
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Heb vlak voor kerst een x-trail gekocht. Heeft even geduurd voor ik hem kon aankopen, maar ze waren erg geduldig met ons. De auto werd gewoon voor ons gereserveerd. Ook weten ze van elkaar welke afspraken gemaakt worden, zodat het niet uit maakt met wie je te maken hebt.Het zijn sociale mensen die makkelijk zijn om mee te communiceren. Ze kwamen op mij over als open een eerlijk. We rijden nu een paar dagen in de auto en zijn er erg content mee. Wel voor 6 maanden Bovag- garantie afgesloten, voor het geval, want de garantie is net verlopen. En we mogen altijd terug komen voor als we vragen hebben.
10
henk en susan groningen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
naar aanleiding van een paar mensen wil ik reageren. wij hebben 23 maart 2020, een opel astra gekocht bouwjaar 2010. tot vandaag aan de dag geen problemen gehad. als je een tweedehands auto koopt en je krijgt pech, dan kan dat bij elke garage gebeuren. daarom geef niet garage tappel de schuld, wat sommige mensen doen. wij hebben goede ervaring bij tappel. er werken goede vaklieden, die je niet bedonderen en zijn eerlijk en oprecht en draaien nergens omheen. ook de monteur's die er werken staan direct voor je klaar, en als je belt kun je er direct terecht. 23 december 2021 henk en susan groningen.
10
Pascal Rogaar Wildervank
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Na een lange zoektocht naar een Golf GTI, uiteindelijk bij Tappel Assen terecht gekomen. Verkoper Ramon heeft mij hierbij heel erg goed geholpen en vertrouwd overtuigd om de Golf aan te schaffen, met zijn vriendelijkheid en eerlijkheid. Dit vind ik erg belangrijk bij het aanschaffen van een auto! Mede omdat hij zelf een Golf 7 GTI heeft gehad, kon hij mij er veel over vertellen, wat mij een nog beter gevoel gaf. Daarom een dikke 10 voor dit bedrijf, natuurlijk ook de mensen die de auto van A tot Z hebben gecontroleerd en rijklaar hebben gemaakt, waardoor ik nu een hele goeie auto heb.
9
Bram Bos Assen
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Wij hebben een VW Up! gekocht bij Tappel. De auto bleek niet helemaal te zijn wat we er van verwacht hadden, we hadden de auto min of meer 'ongezien' gekocht namelijk. De auto had wat plekjes en meer dan gezegd was. Dan heb je best even hoofdpijn maar geen enkel probleem; de auto werd teruggenomen en inmiddels hebben we een andere aangeschaft. Een tweede auto moest heel snel voor de APK; kon eigenlijk niet maar ze hebben het wel gedaan. Tappel is niet het standaard bedrijf; het lijkt soms wat chaotisch maar dat komt eigenlijk vooral omdat ze eigenlijk alles kunnen. Diverse problemen die bij anderen niet opgelost konden worden lossen zij op! Hun prijzen zijn sowieso altijd scherp, vergelijk maar op Marktplaats bijvoorbeeld. Ik kan ze van harte aanbevelen.
10
Richard Hoogezand
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
In contact gekomen met verkoper Ramon, kwamen in de eerste instantie voor oriëntatie naar een andere auto, na 1 auto grondig te hebben bekeken en een leuk gesprek gehad met bovengenoemde verkoper weer huiswaarts gegaan, in de avond via marktplaats weer even contact gekregen omtrent betreffende auto en afgesproken dat we de volgende dag weer zouden langskomen om toch maar even proefrit te maken, na deze rit waren we helemaal om en hebben zaken op papier gezet en alles afgehandeld en de auto gekocht! Dit bedrijf denkt tenminste ook met de klant mee en dat is echt heel fijn! Ik ben zeer tevreden en kan iedereen Tappel in Assen aanraden om een auto te kopen. Ramon bedankt voor de geweldige service en we gaan absoluut terug komen!!
2
Jan Jonink Beilen
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 1
Heb voor mijn zoon zijn 1e auto gekocht een alfa Romeo, vanwege Corona mochten we geen test rit maken( was al vreemd) maar mijn zoon vond de auto mooi, dus maar gekocht. Hij met z,n vrienden naar Mc Donalds raampje naar beneden, komt echter niet meer omhoog , niet fijn. Naar Tappel gegaan, ja kan gebeuren, kosten vallen niet onder de garantie. 2 maand later rijdend in Assen breekt linker voorwiel eraf, stel je voor als dit op de snelweg was gebeurd. Mijn zoon is zich rot geschrokken en had geen vertrouwen meer in deze auto. Tappel geeft aan dat wij aan de wielen gezeten hebben en zij onschuldig zijn, wij hebben niet aan de wielen gezeten en kan ik maar 1 conclusie trekken, hier heeft Tappel ergens niet goed de bouten vast gedraaid, anders breken deze zo maar niet af. Dus weer krijgen we geen medewerking van autobedrijf Tappel, ja voor 500€ wilden ze de auto wel repareren. Wij wilden de auto graag inleveren en ons aanschafbedrag retour maar dat kon natuurlijk niet. Besloten Met Tappel niets meer te gaan doen. Weer een week later kon mijn zoon niet meer schakelen, heel de drukgroep was versleten, kosten om te repareren 1200€ Deze kosten wegen niet op tegen de waarde die de auto heeft en wat misschien nog meer aan mankeert. Auto is nu naar sloop gebracht. Tappel bedankt voor deze geweldige aankoop en coulance richting ons bij aankoop van mijn zoons eerste auto.
10
Albert Nijverdal
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
we hebben hier een hele nette polo gekocht die rijdt zoals het hoort we zijn heel netjes geholpen en de auto was zoals beschreven ze verkopen nette auto.s voor rieele prijzen een echte aanrader volgens ons
laden...