Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 op basis van 86 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8
J Assen
Service 10
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit 8
Vorig jaar hier een occasion gekocht in de lagere prijsklasse en toen vriendelijk geholpen. Kon geen proefrit maken maar had in plaats daarvan de mogelijkheid tot terugbrengen van de auto als deze niet zou bevallen. Nog twee keer terug geweest voor kleine mankementjes; de eerste keer direct na aankoop en een halfjaar later voor iets anders. Vriendelijk geholpen en beide keren is het probleem kosteloos voor me opgelost (waarvan alleen de eerste keer onder de aankoopgarantie viel). Steeds geholpen met een prettige 'lossen-we-wel-op' instelling. Enige ondervonden nadeel tot nu toe is dat je soms wat lang moet wachten als er weinig (showroom)personeel beschikbaar is, maar de service maakt dat voor mij wel goed.
1
Esther Assen
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 1
Occasion cabrio gekocht begin van het jaar2020. Voor de aankoop werkte het dak niet altijd maar dat zou komen omdat wij niet goed het protocol zouden volgen. Blijkt na de koop dat de cabrio soms wel en niet werkt terwijl we dezelfde handelingen uitvoerden. Dus een afspraak gemaakt voor reparatie en een leen auto geregeld. Ze hebben net voor de 2e keer gebeld dat ze geen leen auto hebben (een dag voor de afspraak) en daardoor weer de afspraak niet na gekomen wordt. En als dit nou alles was...
9
Annie Assen
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Ik kwam langs voor een auto die helaas al verkocht was, dus hebben we samen gekeken naar een auto die uiteindelijk nog beter aan mijn eisen voldeed. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanraden aan mijn vrienden. Bedankt!
10
Henk Groningen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Je word goed geholpen en ze geven goed advies Het zijn hele vriiendelijke mensen die daar werken.Ze staan altijd voor je klaar.Het kan gewoon niet beter.
9
j.g.hoving Assen
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Ongeveer een twee maanden geleden heb ik bij Henk Tappel een Peugeot 106 (automaat) gekocht. Geen nieuwe, maar een leuke tweedehands. Na een week of twee begaf de automaat en daar stond ik dan. Terug in de garage is het met de jonge verkoper (Arjan, maar ook Willem) in alle redelijkheid fantastisch opgelost en heb vanaf dat moment een andere wagen bij hen gekocht. Deze coulante houding heb ik niet vaak meegemaakt en raad ook aan hier zeker eens te gaan kijken. Mijn volgende auto? Ik ga eerst naar Tappel … Goed en eerlijk adres, waar je zonder toeters en bellen keurig wordt geholpen (niet alleen de verkopers, maar ook de mensen achter de balie en monteurs)!!. Een aanrader!!!
8
W.j.m. Onel Ssn
Service -
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Prettig bedrijf
10
Hans en Corry Assen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Wij zijn al jaren tevreden vaste klant bij garage Tappel. Omdat onze Alfa Romeo 159 sportwagon aan vervanging toe was hebben we na overleg met deskundige Erwin De Roos een zoekopdracht geplaatst en deze is door Arjan Schuttrups op geweldige manier verwerkt. Wij zijn nu trotse eigenaar van een Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDM sportivo 105 speciali. Het is een zeer groot plezier om in deze sportieve auto te rijden. Hij rijdt fantastisch, heeft een prachtige wegligging , schakelt heerlijk en is gewoon een top car. Dankzij de goede zorgen van garage Tappel en zijn team zijn wij heel tevreden met onze nieuwe auto.
10
Roderik T. Bugge Deventer
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Bij binnenkomst werd mij direct een kop koffie aangeboden. Ondanks de drukte die er op dat moment was zorgde de verkopers er voor dat ik snel geholpen werd. Na mijn nieuwe auto te hebben uitgezocht bleek dat voor apk 2 bandjes moesten worden vervangen, dit werd gratis voor mij gedaan! Kortom, ik zou hier zo weer een auto kopen en in mijn kennissenkring ook als tip geven om hier te kijken voor een auto.
9
Sara Apeldoorn
Service 9
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8
Prettige dienstverlening, direct geholpen, vriendelijk en behulpzaam. Fijn dat mensen je zo snel helpen als je er zelf even geen verstand van hebt. Zeker een aanrader als je een autobedrijf zoekt!
9
Absen Hooghalen
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Sinds mijn 1e auto kom ik hier voor beurtjes apk en reparatie.
laden...