Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op basis van 47 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

7,3
Joop Schut uit Amsterdam
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit6
10
Jan Beelen uit Zandvoort
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Hartelijk ontvangen. Uitstekende vriendelijke service. Kwalitatief goede Auto\'s aangeboden tegen een scherpe prijs. Ik beveel Autobedrijf Tappel zeker aan.
8,3
Alexander Pietersen uit Hoogeveen
Service8
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Goed bedrijf, goeie service en aardig en behulpzaam personeel.
2,3
Anoniem
Service1
Deskundigheid3
Prijs / kwaliteit3
Afspraak gemaakt met medewerker om een auto te bekijken (volkswagen polo, automaat), op vrijdagochtend gebeld, zaterdagmiddag om 16:00 uur langsgeweest. Dit was volgens de medewerker \'prima\' en ze zouden de auto voor ons reserveren. Bij aankomst kregen we te horen dat de auto verkocht is, en dat we \"in het vervolg eerst even moeten bellen\". Bah! 160 km gereden voor N I K S.
10
Henriette Heidanus uit Assen
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Ik kon direct terecht voor een kleine reparatie. Vriendelijk, meedenkend en deskundig personeel! Aanrader!
9,7
D Waard uit Groningen
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit9
Netjes en vlot geholpen. Kreeg 2 week omruil garantie terwijl ik er niet eens om vroeg. Rij nu 3.5 week met veel plezier. Wel 6 maand garantie afgenomen omdat ik dan altijd goed zit.
7,7
J T A M De Wolff uit Olst
Service8
Deskundigheid7
Prijs / kwaliteit8
9
H Minnis uit Groningen
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Zeer gastvrije ontvangst, ook in financieel opzicht waren er geen overkomelijke problemen en werd er volledig met ons meegedacht. Ook de inruil van onze oude wagen gaf geen enkel probleem en was voor ons ook nog eens een financiƫle meevaller.
8,3
Samantha Maris uit Groningen
Service9
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
9,3
Jacob Mud uit Buitenpost
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit8
Ik heb een Renault Scenic automaat gekocht zonder een proefrit of de auto in het echt gezien te hebben. Alles ging via mail of telefonisch en ik ben zeer tevreden met de afhandeling hoe ze de auto bij mij thuis afgeleverd hebben. Ik heb tijdens de gesprekken aangegeven dat het allemaal op goed vertrouwen ging en dat hebben ze niet geschaad.